به واسطه ارتباط با افراد از اقشار مختلف جامعه دغدغه های زیادی را میبینم ، غصه ها و دردهای زیادی را میشنوم که در برخی موارد جز همدلی و همدردی کاری از من ساخته نیست چرا که علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد . افراد زیادی بعد از بروز بیماری های گوناگون به من مراجعه کرده اند : مردی که همسرش به صورت ناگهانی با سرطان روبرو میشود و تامین هزینه درمان برای وی بسیار سخت بود ، پدری که فرزندش در حادثه ای دچار آسیب پا شده بود و بعد از حادثه درخواست راهنمایی داشت ، مادر جوانی که برای به دنیا آمدن فرزندش که تا ۴ ماه دیگر بدنیا می آمد و برای تامین هزینه های زایمان دغدغه داشت و بسیاری از موردهای مشابه ؛ ترسی بر آنها غالب شده بود که اگر خدای ناکرده با درآمدهایی که دارند با هزینه های بسیار ؛ بیماری یا حادثه ای رخ دهد چگونه هزینه های درمان را تامین کنم . بر آن شدم که مقاله ای تهیه کنم که موارد مورد نیاز قبل از وقوع بیماری یا حادثه بررسی شود و سپس افراد با توجه به امکانات و شرایط خود اقدام نمایند .
۱- پیشگیری و مراقبت
از قدیم گفته اند که پیشگیری بهتر از درمان است . اگر مراقبت و پیشگیری از خودمان را در اولویت قرار دهیم با خیلی از بیماری ها روبرو نمیشویم . به چند نمونه از مراقبت ها اشاره میکنم :
* ورزش : بهتر است روزانه با اپلیکیشن هایی که برای این مهم قرار دارد تعدادی حرکت ورزشی انجام دهیم که به سلامت جسم خود کمک کنیم
* پیاده روی : در برنامه روزانه حداقل نیم ساعت به این کار اختصاص دهیم . تحرک باید جزء جدانشدنی برنامه باشد وگرنه باید در آینده هزینه های زیادی برای درمان بیماری ها پرداخت کنیم
* تغذیه صحیح : علاوه بر ورزش و داشتن تحرک روزانه ، مصرف مواد غذایی سالم نیز به سلامت بدن کمک میکند. اگر اطلاعات کافی در این زمینه ندارید کافیست با جستجو در گوگل و کسب اطلاعات معتبر یا با مراجعه به کارشناسان و افراد متخصص تغذیه به سلامت خود کمک کنید.
* حفظ روحیه مثبت : بارها و بارها شنیده ایم شادی بر هر درد بی درمان دواست ، در هر شرایط باید روحیه مثبت خود را حفظ کنیم ، به علایقمان توجه کنیم ، به طبیعت برویم و آرامش را از طبیعت بگیریم ، موسیقی گوش کنیم و هر کاری لازم است در این زمینه انجام دهیم . شاد باشید و به دیگران هم شادی را انتقال دهید.
* داروهای گیاهی : بسیاری از داروهای گیاهی هستند که خواص پیشگیری و درمان دارد . با کارشناسان طب سنتی میتوانید در این مورد مشورت کنید تا بدانید در چه زمانی ، چه دارویی و به چه میزان استفاده کنید.
۲- داشتن بیمه گر پایه
بیمه گر پایه ؛ سازمان تامین اجتماعی ، خدمات درمانی ، بانک ، ارتش ، پالایشگاه و هر سازمانی که خدمات درمانی مختص افراد آن سازمان ارائه دهد میشود . کسانی که از این بیمه ها استفاده کنند بخشی از هزینه های درمانی به واسطه داشتن این بیمه ها جبران میشود .
۳- بیمه سلامت
اگر فردی هیچ کدام از بیمه های مورد دوم را نداشته باشد میتواند برای بیمه سلامت ثبت نام کند و بخشی از هزینه های درمان خود را جبران نماید.
۴- عضویت در گروه کاری و استفاده از بیمه درمان گروهی
اگر در شرکت ، کارخانه یا اداره ای شاغل هستید که تعداد افراد شاغل با خانواده آنها بیشتر از ۱۰۰ نفر باشند به احتمال زیاد دارای بیمه تکمیل درمان گروهی هستند ، میتوانید درخواست عضویت دهید و بیمه تکمیل درمان گروهی شوید . با این بیمه ۶۰% تا۹۰% هزینه های درمان شما بسته به قرارداد منعقدشده محل کار شما جبران میشود . در بیمه های تکمیل درمان گروهی فرانشیز یا سهم شما از خسارت از ۱۰% تا ۴۰% میباشد.
۵- بیمه تکمیل درمان انفرادی
اگر عضو هیچ گروه کاری نیستید یا کسب و کار آزاد دارید امکان عضویت در بیمه گروهی برای شما وجود ندارد و برای جبران هزینه های ناشی از بیماری یا حوادث می توانید از بیمه تکمیل درمان انفرادی استفاده کنید .
تیم بیمه گران نیز ارائه دهنده طرح های متنوع درمان انفرادی و خانواده بسته به نیاز افراد می باشد که از مزیت این طرح میتوان به فرانشیز ۱۰% و بهرمند شدن از تخفیف صدور بیمه به صورت خانوادگی حتی برای کسانی که بیمه گر پایه ندارند اشاره کرد .
تبریک میگم بهتون. مسیری که شروع کردین شما رو از ۹۰٪ همکاراتون جدا میکنه
با تشکر از لطف شما